ONDERHOUD

Reparatie & revisie​ van keerkoppelingen, sterndrives, generatorsets en voortstuwingssystemen van plezierjachten en beroepsvaart.

RUIM 15 JAAR ERVARING

Tecmaster is een samentrekking van Techniek en Meesterschap, een bedrijf ontstaan vanuit de passie voor sleutelen en de drive om elke storing op te lossen. Inmiddels zijn we een team van drie en wordt er veel gewerkt met met Mercury, DAF, Caterpillar, Volvo Penta en meer.


Naast het motorisch onderhoud is ook ruime expertise en een groot specialistisch netwerk opgebouwd in het onderhouden van alle aspecten van een jacht. Voor een specialisme dat we niet zelf in huis hebben, kennen wij de juiste vakman. Dus werkt er altijd iemand waar wij ervaring mee en vertrouwen in hebben aan jouw boot.

Reparaties

Defecte onderdelen worden gerepareerd of vervangen. Denk hierbij aan de startmotor, dynamo, keerkoppeling, staartstuk, brandstofpomp, opvoerpomp en de verstuivers.

Revisie van motoren

Gespecialiseerd in complete of gedeeltelijke motorrevisies van verschillende merken. Een revisie verlengt de levensduur van de scheepsmotor door de slijtende delen te vervangen.

Overig onderhoud

Naast technisch onderhoud, bieden wij ook ondersteuning bij alle andere voorkomende vormen van onderhoud. Denk aan het polijsten en waxen van de romp, vervangen van het teakdek, of reparatie of vervanging van de overige technische systemen aan boord.

Onderhoud aan jouw boot

Wij voeren onderhoud uit aan scheepsmotoren en technische installaties van alle merken. Van Mercury zijn we dealer. Bij een onderhoudsbeurt worden de vitale onderdelen gecontroleerd. Een onderhoudsbeurt is goed te combineren tijdens de (winter)stalling en/of het winterklaar maken van het schip.

Tijdens stallingsperiodes

Stal je je boot tijdens de winter? Dan maken we hem weer helemaal in orde. Zodra het weer tijd is voor de vaart, staat jouw boot er weer piekfijn bij!

Spoedje? Wij helpen.

Soms kan het niet anders en is onderhoud of reparatie meteen nodig. Kan gebeuren. Wij kunnen met onze mobiele werkplaats op elke locatie dienst verlenen.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn boot zelf brengen?

Ja hoor. Je kan zowel via het water als met een oplegger jouw boot bij ons brengen. Mocht de boot aan wal moeten, dan hebben wij daar het materiaal voor.

Kunnen jullie mijn boot ophalen?

Ja, wij hebben alles klaarstaan om jouw boot op te halen. Ook zware onderdelen halen we in heel Nederland op.

Wat is het winterklaar maken van mijn boot?

Eigenlijk alles wat je onder winterklaar kunt bedenken, waaronder minimaal: accu's ontkoppelen, vloeistoffen aftappen of aanvullen met antivries. Natuurlijk bespreken we dit van ter voren.

Wat is een onderhoudsbeurt?

Bij een onderhoudsbeurt worden de vitale onderdelen gecontroleerd, waaronder: de filters, olie, dynamo, impeller, kleppen speling en accu’s.

Beau van Wolde

Planning & administratie

Mike van Wolde

Eigenaar en gepassioneerd technicus

Tim Bleeker

Gedreven monteur